Mijn naam is Jill Vermeesen en baat de trainingsschool in Lommel (BE) uit.

Toen mijn reu in zijn pubertijd terecht kwam, begon hij enorm te trekken en uitvallen aan de lijn. Wandelen, wat voorheen een ontspanning was, zat er niet meer in. Ik zocht via het internet naar een oplossing.

Opeens kwam ik terecht bij de filmpjes van Anniek Winters. Dit sprak mij meteen aan en ik maakte een afspraak voor een consult. Deze methode was echt wat ik zocht. Niet teveel poespas, gewoon klaar en duidelijk leiderschap. Werken vanuit de natuur, op basis van respect en vertrouwen.

Ik vond dit zo interessant dat ik in oktober 2020 Deel 1  en in november 2021 Deel 2 ben gaan volgen. Ik ging hier verder thuis mee aan de slag. Altijd heb ik al met honden willen werken en toen de kans kwam om mee in het verhaal van de trainingsschool te stappen heb ik ook geen seconde getwijfeld.

Ik wil baasjes graag leren dat ze meer bewust moeten zijn hoe hun hond zich voelt, in welke gemoedstoestand hij zich bevindt en niet gewoon weer een extra kunstje leren.

Beginnen bij de basis.

Ik ben er trots op om de eerste Belgische trainingsschool AW te mogen uitbaten en deel uit te maken van een geweldig team.